About us

The Largest Business Expert !
Our Vission

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you system, and expound.

Our Mission

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you system, and expound.

Our Value

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you system, and expound.

demo-attachment-126-project
Project Completed
0
demo-attachment-129-smile
Happy Clients
0
demo-attachment-125-planning
Business Plan
0
demo-attachment-133-tea-cup
Cup Of Tea
0
Excellence Record

But I must explain to you how all this mistaken idea of denouncing pleasure and praising pain was born and I will give you a complete account of the system, and expound the actual teachings of the great explorer of the truth, the master-builder of human happiness. No one rejects, dislikes, or avoids pleasure itself, because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasionally circumstances occur in which toil and pain can procure exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right know how to pursue pleasure to find fault.

Our team
demo-attachment-296-op_651699-POYZ5I-961

Armando Webster

CEO & ESTABLISHER
demo-attachment-303-op_OG-1

Andrew Flock

Marketing & SEO
demo-attachment-516-op_10180

Frances Samuels

CEO & ESTABLISHER
demo-attachment-517-op_476926-PGBXTI-42

Richard Canales

CEO & ESTABLISHER
SWEETY CAFETERIA
DESIGNLOVERS GEEKHEAVEN
CHIPPY'S ICE CREAM BAR
GOLDEN GOLDEN
GOLDENGRID.
què diuen les que han viscut l'experiència gospelfest
... A partir del mes de maig va començar la bogeria: als nostres assajos apareixien cantaires i aconseguíem omplir tota la capella, altres dies visitàvem altres cors… Notar en el cos que la veu canvia amb la companyia dels altres, que sents la presència dins teu de l’ànima dels directors, va ser un esdeveniment personal revelador. Però va ser al primer assaig general quan vaig creure que allò anava de veritat! Que estava formant part d’un esdeveniment gegant. El dia 16, ja amb les entrades exhaurides [...] vam ser un cor gegant que va bategar per fer fora el dolor, la tristor i el mal del món. Sento una gran gratitud pels que ho han fet possible.
Pilar Babi
Cantaire GospelFest
Tenir l’ocasió de participar en la primera edició del GOSPEL FEST va ser un regal en molts sentits. No em volia perdre la segona edició, així que vaig afanyar-me a fer la inscripció el primer dia. Quina resposta participativa!!! En pocs dies ja tenim cor a punt per començar. M’il·lusiona la perspectiva de tornar a compartir l’energia de tantes veus, de conèixer persones amb qui ens uneix el mateix vincle, de gaudir de l’experiència musical amb directors diferents… i per sobre de tot això, saber que aquesta causa mou muntanyes de solidaritat i que gràcies al poder de la música podem ajudar a persones que viuen realitats molt properes que no sempre tenim presents.
Lídia Hernández
Cantaire GospelFest
Un dels aspectes que em va sorprendre és la generositat quan tots els cors obren els seus locals i assajos a tots els participants del GOSPELFEST: és una magnifica ocasió per conèixer homòlegs que treballen amb estils diferents però en essència el gospel ens fa un de sol = EL COR DEL GOSPELFEST!
Et permet integrar el repertori que t’estudies sol a casa: assajant amb tots interioritzes les harmonies i li dones sentit a tot plegat. Us ho aconsello!
Sònia Celades
Cantaire GospelFest
Sóc una d’aquestes 600 veus. Milions de gràcies per l’oportunitat única de deixar-me participar en aquest projecte excepcional, que conjuga a la perfecció música, harmonia, solidaritat, alegria, germanor... en una paraula GÒSPEL.

Tinc un deute per sempre de gratitud amb l’organització impecable, amb els insuperables directors, la magnífica banda, els companys cantaires, el públic que ens va recolzar... He gaudit al màxim cada segon, des dels assajos fins l’última nota de l’actuació i he aprés tant...
Mai no oblidaré aquest 13 de novembre de 2022. Per quan el següent?

Sandra
Cantaire GospelFest