About us

De l’impacte i dolor pels atemptats de Barcelona i la successió d’esdeveniments del 2017 la Mercè va enviar una crida a través de xarxes socials per cantar de forma solidària. Nosaltres, que ens agrada cantar…, no podriem fer alguna cosa per tanta desgràcia? De seguida va trobar ressó i companyia de dos cantaires (la Imma i el Miquel) que sense dubtar-ho es van identificar amb la mateixa inquietud i s’hi van llençar de cap. 

I d’aquesta forma es va formar un equip consistent, compacte (i una mica inconscient) que va tirar endavant de principi a fi aquest enorme projecte, el GospelFest. Gospel pel tipus de música que fem, Fest perquè volíem que, a més d’un concert, fos una festa en tots els sentits.

I al 2018 vam fer el  primer concert!, el GospelFest… i va anar tan bé que ens vam llençar a fer-ne un segon que, a causa de la pandèmia, es va haver d’ajornar fins el 2022. 

En aquest recorregut ens han acompanyat moltíssimes persones que han col·laborat en les necessitats més diverses i ens han animat en tot moment. Sense aquest suport no hagués estat possible. Els estem profundament agraïts.

Tres persones anònimes felices de fer el que fan, impactades de tot el que han trobat en aquest camí.

 

Imma Joseph – Miquel Llobera – Mercè Noguer

Scroll al inicio