Jordi Cardona

 

És graduat en Enginyeria Informàtica i Matemàtiques per la Universitat de Barcelona.

És el director de Gospel 4 Cors. Un grup de més de 120 cantaires format per quatre agrupacions corals independents: Gospel Clot, Gospel Raval, La canta Colmena Gospel i Bon Pas de Ball Gospel Grup.

Té formació en guitarra clàssica i en direcció coral. Es dedica integrament a la música. A més a més de dirigir els cors des de fa 6 anys, també imparteix classes de guitarra.

Ha rebut multitud de tallers de grans figures del gospel de tot el mon. En gran part en les 9 edicions del Campus Gospel de Rajadell en que ha participat i els tallers organitzats per part de la Xarxa Gospel de Catalunya.

Fa més de 10 anys que forma part de corals de gospel i, actualment, és membre dels Barcelona Gospel Messengers, sota la direcció de Ramón Escalé. Anteriorment ha cantat en diferents grups: Moments a Cor (Menorca) i Esclat Gospel Singers (Manresa).

És professor de ball tradicional de Mallorca i Menorca, i és el guitarrista i cantant d’un grup, també de música tradicional.

Els 4 cors s’uneixen per a concerts “especials” o bé per a realitzar activitats conjuntament, com la trobada anual de Gospel 4 Cors on, durant un cap de setmana, els seus integrants reben tallers de repertori, tècnica vocal, moviment, i altres, així com les “masterclasses” d’alguns dels millors directors del gospel a Catalunya. En aquest cas, ens ajuntem per a participar en aquest gran concert solidari en el que posarem totes les ganes i energies.