Jordi Cardona

       Manel Garcia

Periodista de formació, però músic i pedagog de vocació, es va formar al conservatori Josep Maria Ruera de Granollers després d’haver estudiat música tota la seva vida. Rep formació en Orff, percussió corporal, tècnica vocal… amb mestres com Verena Maschat, Wolfgang Hartmann, Javier Romero, Doug Goodkin o Helen Rowson. Al 2009, realitza el curs de direcció coral que ofereix la Xarxa Gospel de Catalunya.

Actualment és professor i coordinador a l’Espai Musical Burriac (Argentona), i compagina la docència amb la seva tasca com a director de dues corals: Amazing Gospel d’Esparreguera i Cor Turull de Barcelona. També ha dirigit, o dirigeix esporàdicament, el cor New Gospel de l’Hospitalet (durant 10 anys), els Top Teen de Gavà i el grup vocal Dreamkids, amb qui ha creat un espectacle familiar que s’està representant actualment a alguns teatres de Catalunya. A més, és un dels membres dels Barcelona Gospel Messengers.

Gerson Gelabert

Aquest multiinstrumentista, nascut a Barcelona, és llicenciat en Música Moderna i Jazz per l’ESEM Taller de Músics de Barcelona.

Actualment és director de Vocal Groove, formació vocal professional de gòspel referent a Espanya, en la qual també hi canta, i dels cors gòspel; Roc&Gospel (Roca del Vallès), Cor Gòspel Cardedeu, Cor Gòspel Llinars, En Clau de Gòspel (Vallromanes), Cool & The Band (Barcelona) i G de Gòspel. Aquesta música l’acompanya des de petit i comparteix amb ella la mateixa fe i esperança. Al costat de la seva esposa Gilmarí Gerena, tenen tres treballs discogràfics al mercat amb el seu projecte personal GG (NeoSoul).

Treballa com a arranjador, productor musical i compositor de diferents artistes i formacions, a més de publicitat i cinema.

La interpretació ha tingut una part important en la seva carrera, ja que l’ha gaudit amb diferents instruments; com a cantant es poden destacar les seves aparicions com a doblador/cantant de pel·lícules com: Chicken Little, Ice Age 2, Trolls, Rio2, Brave, The Hobbit, Frozen, i d’altres.

Amant de la música sense més amb un llarg recorregut i professionalitat.

       Maria Illa

Granollers, 1982

Professora de Cant, Directora de Cors, Cantant, Clown i Historiadora de l’Art.

Estudis musicals al Conservatori de Música Josep Maria Ruera de Granollers, al Taller de Músics, i actualment formant-se en la disciplina Estill Voice Craft (EMT-C Master Trainer, Candidata en EVTS). 

Ha format part de diverses formacions musicals i corals. Actualment es centra en la docència i la direcció coral, i imparteix tallers de tècnica vocal. Forma part de la Companyia Pallassos.

Treballa de professora de cant i directora de cors a l’Escola de Música Amics de la Unió de Granollers, d’on també n’és coordinadora. Al 2013 crea i dirigeix el cor Gospel-Rock de l’entitat. Des del 2016 és directora de l’Argentona Cor de Gospel.

       Nacho Melús

Format al Conservatori Superior del Liceu (cant clàssic), Taller de Músics (cant modern) i a l’ Escola Memory de Barcelona (teatre musical), compagina la seva faceta d’actor i cantant amb la de compositor, lletrista, director de cor y professor de cant.

En els darrers anys ha focalitzat la seva veu principalment a la interpretació i ensenyament de la música Gospel. Actualment dirigeix la formació The Beating Souls i imparteix nombrosos tallers de tècnica vocal per cors, ritme i fusió de flamenc-gospel, arreu del món.

Després de presentar el seu primer disc en solitari A Little Bit Of Soul al 2015, ara es troba en ple llançament del seu segon disc Heaven & Earth, 11 temes inèdits que barregen els ritmes flamencs amb les harmonies de la música gospel. Més informació: www.nachomelus.com / www.flamencoandgospel.com