INSCRIPCIÓ de CORS / GRUPS  *** Llista d’espera ***

Estem immensament emocionats pel GRAN INTERÈS que heu demostrat per ser i participar a la segona edició del GOSPEL FEST. GRÀCIES, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES!!!

Aquest cop les 600 places per a cantaires les heu omplert en tres dies. Sí, sí… en tres dies! Això vol dir que ja hem hagut d’obrir la llista d’espera! L’experiència ens diu que és QUASI BÉ SEGUR que podreu ser cantaires del GOSPEL FEST 2020, per això US DEMANEM I US ANIMEM a què participeu dels assajos (sens dubte, un regal!) o a que prepareu el repertori, doncs hi ha moltes (moltes!) possibilitats que finalment sigueu cantaires GOSPEL FEST. Estigueu a punt per quan us hi puguem convidar.

Per qualsevol dubte, escriu-nos si us plau!

—————–

Perquè la teva coral o grup quedi inscrita cal que ens enviïs l’arxiu amb totes les dades (descarrega aquí l’arxiuabans del 31 d’Octubre.

Et demanem que els cantaires que incriguis siguin responsables i participin al GF2020. Si no ho fan, treuran places a alguns altres cantaires que haurien volgut fer-ho. Gràcies!!! 


ENVIA l'arxiu amb les dades dels cantaires pel GospelFest 2020!

Acord GDPR (*)
Els cantaires que s'inscriuen dónen el consentiment per a la utilització d'aquestes dades exclusivament per a l'esdeveniment