VEUS SOLIDÀRIES

El motor que ens mou des del principi. L’essència.

El GospelFest sempre ha estat SOLIDARI gràcies al compromís, la implicació i la dedicació totalment desinteressada de tots els que ho hem fet possible: directors, músics, cantaires, organitzadors, tècnics, voluntaris, públic, entitats que hi col·laboren i qualsevol persona que ens ha llegit i/o escoltat durant aquests anys.

Aquesta edició  tindrà una motivació molt especial. Cantarem junts per una causa amb la que tots i totes ens podem sentir identificats: la de l’Associació  AFANOC: famílies i amics dels infants i adolescents amb càncer de Catalunya.

Una associació que treballa en la millora de la qualitat de vida d’aquests infants i les seves famílies i la seva missió és procurar que el seu desenvolupament afectiu i educatiu sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies. En les malalties de llarga durada la salut psicosocial és fonamental, per això l’AFANOC vol complementar el treball mèdic des de la perspectiva de les mares i pares dels infants. La curació del càncer no és només una qüestió mèdica, un entorn familiar estable és la millor influència.

Amb La Casa dels Xuklis, l’AFANOC ofereix aquesta possibilitat d’estabilitat dins del que suposa el fort impacte que obliga a reorganitzar la vida familiar. La Casa dels Xuklis pretén ser un espai d’acolliment integral per a famílies d’infants i adolescents amb càncer que han de desplaçar-se per fer els tractaments als hospitals referents. Una casa on els Xuklis els acompanyen i els “xuklen” els mals rotllos que genera el càncer infantil dins l’entorn familiar.

Pots col·laborar fent-te voluntari, fent un donatiu, comprant a la seva botiga, i implicant-te proposant alguna acció solidària…  

I tan fàcil com fer un bizum: 00542

Aquí pots veure les formes en les que pots ajudar econòmicament:
https://afanoc.helpbysc.com/dona-ara