Coreos

Escaleta concert i coreos

Soulet out
Entrem, repartits en grups, mentre hi ha intro musical. La meitat del cor entra pels passadissos de platea i l’altra meitat per cametes.

Picar de mans a alguna tornada + Final de tot, mans amunt! (i estàtua)

You are holy

Lord god almighty

Hosanna
Us ho expliquem dissabte a l’assaig general! Sorpresa! 😉

Glorious prayer
Moment de ball lliure a la segona B, en la part instrumental.

Medley africanes
   -Shosholoza: picar de mans després de dir Shosholoza .
   –Aguidiba: moure braços en onada.

Total praise

I’m sanctified
Oh, oh, oh!» – Mans dreta / esquerra /dreta + Quan es queden a «I’m Sanctified» (bucle), mans com que piquen però no es toquen i van cap els costats.

Hallelujah to the king
Picar de mans en alguna tornada + «He reigns forever more » espatlles (4 dreta, 4 esquerra, 4 dreta i quiets) + Al final del tercer «He reigns forever more » mans van pujant amunt, lentament + Al final de tot, mans amunt i movent-les (com un aplaudiment sord). Baixar els braços tots junts, quan el director tanqui.

Bless our home
No hi ha coreo. El Gerson ensenya la cançó al públic, que comença cantant-la, i llavors s’hi afegeix el cor.

Medley tradicionals
-Oh when the saints: Quan ens quedem al «Marching! Go marching in» que ja han entrat totes les veus, piquem de mans.

-This little light of mine: Quan fan el Shine llarg, que va pujant, les contralts i les sopranos es giren cap als nois, i van tornant al frontal per ordre. Primer contralts (a la tercera nota) i després sopranos (a l’última nota) + Als «Shine!» les dues mans amunt ràpid + «Shine, shine, shine » mans amunt, dreta/esquerra/dreta + Al «Shine! » final, mans amunt i estàtues fins que la Maria marqui.

Bis I Believe
Al «You are the God of miracles» la mà dreta va d’esquerra a dreta poc a poc. Al “You are the God of wonders” la mà esquerra va de dreta a esquerra poc a poc. I al “You are the God all powerful” tornem a fer la mà dreta d’esquerra a dreta (com a la primera frase). Al final, marxem de l’escenari mentre cantem. Sortirem tots i totes per cametes.

Observacions!!!:
Recordeu que no ens podem moure dreta esquerra, en bloc, cap moment, per la seguretat de tots. Per tant, ens haurem de moure al lloc, utilitzant la resta del cos i pensant que els nostres peus tenen arrels clavades a terra.

La partició del cor, per veure qui entra des de cametes i qui des de públic, la farem els directors a l’Auditori del Fòrum, el mateix dia del concert.

Scroll al inicio