Solidàries

El GospelFest sempre ha estat SOLIDARI gràcies al compromís, la implicació i la dedicació totalment desinteressada de tots els que ho hem fet possible: directors, músics, cantaires, organitzadors, tècnics, voluntaris, públic, entitats que hi col·laboren i qualsevol persona que ens ha llegit i/o escoltat durant aquests anys.

En les dues edicions, hem destinat els beneficis econòmics a projectes de Caritas. El 2018 els vam dedicar al projecte «Sense llar i habitatge» de Càritas. Van anar a la casa d’acollida “Mossèn Pere Oliveras”, un equipament per a 16 persones en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social. (Vegeu aquí la notícia). El 2022 van anar destinats novament  a Càritas, íntegrament als projectes per a la gent gran. Vegeu aquí la quantitat d’accions que es fan per aquestes persones: https://caritas.barcelona/gent-gran/

Vam haver d’ajornar l’edició del 2020 però en veure l’increment i agudització de les situacions de pobresa i de persones necessitades no vam poder esperar a que la situació es normalitzés i vam organitzar al desembre de 2020 un “Banc virtual d’aliments i productes de primera necessitat”. Tot el que vàrem recollir entre tots els cantaires es va distribuir entre les associacions, famílies i persones que ens van proposar els mateixos cantaires i directors.

I sempre pots ajudar enviant un bizum a Caritas al: 33381 (concepte Gospelfest)

Ho sabies?

Càritas és una entitat de l’Església catòlica que treballa per ajudar a persones en situació de pobresa i risc d’exclusió social tot oferint-lis eines i recursos perquè puguin liderar el seu projecte de vida, una nova oportunitat. Tot això és possible gràcies a l’ajuda desinteressada de tota la ciutadania.

Scroll al inicio